ONZE DIENSTEN

PRIVATE LABEL "BRAND IT"

In dit internet tijdperk waar de leverancier de concurrent is geworden bieden wij dè kans om u te onderscheiden van de rest. Wij kunnen uw merk of naam in de producten zetten waardoor u uw eigen unieke productlijn creëert. Leveranciers bieden massaal hun eigen producten rechtstreeks aan de eindgebruikers via internet. Hiermee is de klant eerder geneigd om het product rechtstreeks bij de producent te kopen dan bij de winkelier. Om deze ontwikkeling te kunnen overleven moeten winkeliers onderscheiden. De beste manier om dit te doen is producten aan te bieden die nergens anders te verkrijgen zijn dan bij u. Eigen merk. Wij bieden u de kans om u te onderscheiden met uw eigen modellen schoenen, volledig in uw eigen merk en huisstijl. U kunt ervoor kiezen om nieuwe modellen te creëren of om bestaande modellen te kiezen die vervolgens alleen door u aangeboden mogen worden. Met onze Private Label programma kunt u al vanaf 10 paar schoenen uw merk laten zetten. Met onze Private Label mogelijkheid bieden we de ondernemer de kans om weer ondernemer te worden en de leverancier van de stoel te verjagen.

EXCLUSIEVE MERKEN LEDERWAREN

U kunt naast uw eigen merk uiteraard uw assortiment aanvullen met allerlei andere merken, echter bij het kiezen, kunt u het beste voor merken kiezen die u als klant centraal stelt. Een exclusief merk die niet rechtstreeks aan eindafnemers wil verkopen maar juist een waardevol en exclusief merk wil blijven is HCANSS. Zij produceren en bieden exclusieve lederwaren voor hem en haar. Van Jassen, Tassen, Handschoenen, Riemen, etc. Uw partner als u onderscheidend wil blijven en uw assortiment wil uitbreiden. Bij HCANSS is de klant nog ouderwets koning. En in een tijd waarin online verkopen voor veel winkeliers een serieuze bedreiging vormt, is bij HCANSS online verkopen juist een kans. Zij zorgen ervoor dat u zowel in uw winkel als online exclusief recht krijgt om de producten te verkopen. Ook kunt u meedenken en meewerken aan het ontwerp van nieuwe modellen en is Private label bij deze producten ook een optie. Laat u informeren door één van onze agenten over de mogelijkheden bij HCANSS.

PARTIJHANDEL

Als schoen en modewinkel kiest u er vaak voor om een bepaalde strategie te voeren waarin u bepaalde merken wil verkopen en een boodschap wil uitdragen. Dat is geheel begrijpelijk echter is het ook weleens interessant om buiten uw comfortzone te denken en hiermee meer marge en meer winst te creëren. De lage marges en de concurrentie van de eigen leveranciers maakt het ondernemen vaak lastig en onaantrekkelijk. Binnen ons netwerk bevinden zich honderden aanbieders van schoenen, lederwaren en textiel van hoge kwaliteit die van tijd tot tijd (rest) partijen aanbieden voor zeer aantrekkelijke prijzen. Schrijf u in om op de hoogte gehouden te worden van deze partijen via info@vandenwijck.com en wij zullen u alle voor u relevante partijen aanbieden. Deze kunt u inzetten tijdens uw aanbiedingsseizoenen of onderdeel maken van uw winkelformule.