OVER ONS

Van den Wijck Agency is een internationaal agentschap voor mode, schoenen, lederwaren en accessoires. De agency slaat bruggen tussen partijen in het buitenland en Nederland. De partners zijn uitsluitend merken en afnemers in het topsegment van de branche. De stijlvolle merken en producten liggen via de agency bij de exclusieve aanbieders in Nederland, België en Duitsland. Vooral de kennis van stijl & fashion zorgt ervoor dat de agency en de betrokken partijen een goede match zijn. 

 

De agency is gespecialiseerd in Private Label voor met name herenschoenen. Als u een eigen brand wil beginnen of uw eigen merk verder wil ontwikkelen, bent u bij Van den Wijck aan het goede adres. Hier wordt er voor gezorgd dat u uw schoenen volledig met uw eigen naam en huisstijl kunt aanbieden.

 

Met een uitgebreid netwerk en partners in landen als Duitsland en Turkije, en de jarenlange ervaring op het gebied van Schoenen en Lederwaren kunnen gepersonaliseerde waren en/of merk artikelen geheel volgens de wens van de klant aangeboden worden. Flexibiliteit en continuïteit staat hierin centraal.

OVER HCANSS EXCLUSIEVE LEDERWAREN

Bekijk hieronder het filmpje waarin de handschoenen van HCANSS worden geproduceerd